Pablo-GM Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam , miałem kiedyś na kompie hamaka i nie pamiętam w jaki sposób go usuwałem ... Teraz gdy chcę zainstalować hamachi uzyskuję komunikat " Instalacja LogMeIn Hamachi zakończyła się przedwcześnie.System nie został zmodyfikowany.Uruchom instalację ponownie później." Czyściłem rejestry , nie pomogło . Proszę o w miarę możliwości szybką odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Zobacz czy we właściwościach moich połączeń sieciowych nie masz czasem sterownika do hamaka już zainstalowanego.Jak jest to usuń go i zainstaluj na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Niestety , nie mam nic : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi