Easeful Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam. Tworzę folder np. "Lol" na dysku "D:\" - "D:\Lol" Gdy wchodzę w Start->Uruchom i wpiszę "Pulpit" otwiera mi się Pulpit w osobnym katalogu, tak samo gdy wpiszę "Mój komputer" czy "Moje dokumenty". Ja chciałbym z kolei wpisać sobie "Mój super folder" (w uruchom) i ma mi się otworzyć "D:\Lol". Czy da się tak zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Z tego co mi wiadomo nie da się, i musisz podać ścieżkę do folderu a nie jego nazwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 A nie prościej w uruchom wpisać "D:\lol", a nie "mój super wypasiony folder" może jestem ślepy ale wydaje mi się że to pierwsze jest krótsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Głupie rozwiązanie, ale działa (przed chwilą sprawdzałem) :D 1. Robisz skrót danego folderu. 2. Wklejasz do C:\Documents and Settings\<nazwa konta> 3. Zmieniasz nazwę na jaką chcesz (np. mójfolder) 4. Uruchamiasz wpisując przykładowo w uruchom: mójfolder :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 hmm no fakt mogłem na to wpaść bo właśnie te foldery co je można tak odpalić - znajdują się w folderze użytkownika thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi