Pablo-GM Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam, mam drobny problem w photoshopie. Podczas cieniowania zamiast jasnego koloru np. zielonego mam jasne biale plamy , takie : Czy jest mozliwosc cieniowania w taki sposob , ze kolory sa jasniejsze ? Tzn wiecie nie powstaja biale plamy. Troche nie umiem tego sprecyzowac i mam nadzieje ze zrozumieliscie o co mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 pędzel miękki i ustal stopień prześwitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 A jakby to brzmiało w anglojęzycznej wersji ? ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Dosł. soft brush (ale generalnie chodzi o to zebys wybral ten taki rozflaczały, ze tak to ujme, MIĘKKI PO PROSTU) a przeswit: na prawo od wyboru brusha masz cos takiego jak opacity i flow, tym sie baw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi