Nikas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 nocze właśnie zamówiłem sobie baldur's gate'a bo stwierdziłem, że muszę znać taką klasykę może ktoś by chciał pograć w baldura na coopie? aa, btw chodzi o baldura 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 a można grać w multi na wersji od miłośników rumu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 no chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 A czepa ot nowa postacie robić? Bo gram na singlu właśnie i mam chyba po 10 lvl czy jakoś tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 no od nowa bo to by sensu nie miało :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi