Gunman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Proste pytanie. W GM7 (mniej) w edycji sprite'ów była opcja transparent, w GM8 jej nie ma! Przynajmniej ja tej opcji nie znalazłem. Gdzie się znajduje ta opcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Rysujesz sobie sprita jak w gm8 >> Image >> Erase Color Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gunman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dzięks! Zapomniałem o przezroczystości w rysowaniu :) Ale i tak dzięki za pomoc, gdyby nie Ty to bym długo nie wiedział :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipp12 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Gsy wybierasz backgounda, to są 3 opcje. Zaznaczasz "Remove Backgound". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi