Bosu Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zainstalowałem sobie Ninjia Blade i gdy odpalam gierkę wyskakuje mi error: https://gmclan.org/uploader/4961/dgg.jpg z wymagań nie spełniam tylko karty graficznej w wymaganiach jest niby 256mb (ja mam 126mb) jednak z tego co przetłumaczyłem to chodzi o coś z kompatybilnością Dricet'a da się to jakoś naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Masz za mało mb. I zdecyduj się co do tytułu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Niestety nie odpali ci, mam tak samo z Dragon Age u siebie. Nie może znaleźć obsługiwanej karty graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 kurde a tak się napaliłem :( no trudno czeba w końcu wymienić tego staruszka bo jak widać w żadną nowinkę sobie nie pogram :( Dzięki wam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 wymień bo ja sobie nie wyobrażam w tą grę grać na low :P tu chodzi o efekciarstwo a gra w tym sensie jest prawie jak debil may cry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 kuźwa, no jak można przekręcić tytuł Devil May Cry :P A tak na poważnie, to nie tracisz aż tak dużo, bo większość gry to QTE(Quick Time Events). Chociaż fakt że jeden lvl mi zajął ponad godzinę... i to jeszcze pierwszy... xD ED: Bym zapomniał, macie Ninja Blade i DMC 4 z CD-Action? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jasne że tak :P przecież jak czegoś nie mam z CDA to mam z pirate bay'a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 :P A tak na poważnie, to nie tracisz aż tak dużo, bo większość gry to QTE(Quick Time Events). Chociaż fakt że jeden lvl mi zajął ponad godzinę... i to jeszcze pierwszy... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 No wiesz, 10 minutowe filmiki, jeden boss bierze z 2 takie, no i jeszcze w kazdym jest przynajmniej jeden klawisz do klikniecia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Tak, troluj mocniej. Zobaczył tutorial i myśli że cała gra jest taka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 No tak przeszedł pierwszy poziom i twierdzi, że całą gra to QTE. Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Dziękuje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 W wypadku tej gry, QTE stanowią sporą część zabawy. Naprawdę. ^^ Finishery na zwykłych mutantach, filmiki, wykańczanie bossów czy też etapy walki z nimi (Dając na przykład, odbijanie fali uderzeniowej wywołanej przez pieprznięcie dużego pajęczaka w glebę.) Jest tego naprawdę sporo, ale zabawa jest przednia. A i tak najlepsze jest zbieganie po wieżowcu i koszenie pseudo nietoperzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Taa, ale sporo mi zajęło wpadnięcie na pomysł żeby rozwalać pająkowi nogi kotwicą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 To mozna go bylo tak rozwalic!? :o ja go łupałem tym dużym mieczem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 No wiesz, na początku sam latałem od nogi do nogi i na Wzroku Ninja patrzałem ile ma jeszcze "życia" nóg :P ED: A może by tak założyć nowy temat o Ninja Blade, bo z deka odbiegamy od tematu? :P ED2: A teraz genialny pomysł :D Zrobimy filmiki w 1 misji, i ten kto szybciej rozwali 4 i 5 lvl wygrywa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Nie wiem jak ciebie ale mnie przeraża wizja uploadowania kilkuset megabajtowego pliku przy moim uploadzie 2mb/s :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 PROTIP: Skompresuj i pomniejsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Nie wiem jak ciebie ale mnie przeraża wizja uploadowania kilkuset megabajtowego pliku przy moim uploadzie 2mb/s :C Ja mam 100kb/s uploadu, wiec nie mów, że masz aż tak źle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 To może jakiś następny PROTIP poproszę, do jakiego formatu najlepiej zapisywać filmy? mam Sonego Vegasa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak jesteś zielony w tych sprawach to do formatu WMV są zazwyczaj bardzo fajne presety, dość dobrze kompresujące (przynajmniej w Windows Movie Maker, Cyberlink Powerdirector i Adobe Premiere je widzę, nie wiem jak jest w Vegasie). Chociaż lepiej pokombinować z DivX/XviD, bo dobre wyniki wtedy osiągniesz. Ewentualnie MPG to wbrew pozorom całkiem dobry format, jak się wie, jak go ustawić. Ostatnimi czasy tylko do MPG zapisuję, nawet gdy w HD mam, bo wtedy nie ma problemów z uploadowaniem na wszelkie Youtuby itp. Przeczytaj sobie tutaj coś na ten temat: http://www.netmovies.pl/kurs-obslugi-sony-vegas-by-gesior/ podpunkt 4.3 oraz http://www.netmovies.pl/tutoriale/ dział Kompresja. Wbrew pozorom do kompresji nie jest potrzebny żaden tool pokroju Vegasa, w zupełności wystarcza i jest w tym nawet świetny VirtualDub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 O VirtualDub'ie wiem bo dużo z nim pracowałem :P ale po zmontowaniu w programie typu Vegas nie moglem wsadzic tego do wirutal duba i nici z dobrej kompresji :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 eh narobiliście mi jeszcze większego smaku! Kurde teraz czeba na prawdę zbierać na tą kartę bo sporo tracę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Oj wybacz, ale nie tak łatwo powstrzymać się od opowiedzenia o rozwalaniu różnych poziomów zakażonych z czego co chwila jest boss :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 tam jest więcej bossów niż zwykłych(w przenośni) a QTE jest na serio emocjonujące, wczoraj se kupiłem i to były najlepsze w tym roku wydane przeze mnie pieniądze XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 mogłeś kupic CDA za 15 zł w którym ta gra jest w pełnej wersji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 14.99 ty zuy oszuście D:< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi