GladiusX Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Siemka... Właściwie to nie moja sprawa bo ja już w 100% korzystam z linuxa, ale sąsiad (nie, nie ten co z konsolką... DEBIL xD) Ma problem z windowsem... Resetuje mu się, nie włącza, NIE DZIAŁA SYSTEM AWARYJNY... Ani ja ani sąsiad ani ktokolwiek bliski nie ma windowsa bo wiem ze wtedy R-Napraw i powinno być po sprawie... Ale tu jest inaczej... Próbowałem przez nortona Systemworks (który jeszcze nigdy mnie nie zawiódł) można go nazwać botowalnym ponieważ działa bez instalacji na windowsie (wkładam i działam) Po godzinnej analizie i rzekomej naprawie niby wszystko wporzo... Rebotujemy i tu ponownie ZONK... SYSTEM DLAEJ NIE DZIAŁA... Ktoś wie może jak to naprawić? Bo jak już mówiłem niemamy windowsa.. Da się go jescze jakoś podnieść? Jakimś botowalnym oprogramowaniem? Dzięki za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 sąsiad ma problem z windowsem... Ani ja ani sąsiad ani ktokolwiek bliski nie ma windowsa Jak można mieć problem z czymś czego nie ma :D A tak na serio, podaj więcej szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 bo wiem ze wtedy R-Napraw i powinno być po sprawie Nie prawda, to wymaga więcej pracy i jakiegokolwiek pojęcia o DOSie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi