krychu90 Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Tak ale ty sie zarejestrujesz jak ja będe miał strone. Dobra B) Tylko żebyś miał (bezpieczną) rejestrację :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Bardzo ładne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 to moze u mnie na forum sie zarejestruj i bęędziemy u siebie pisać jak będziemy mieli czas - ja na pewno pisać u ciebie bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 OK - zarejestrowałem się u Ciebie. Na PM masz nową wiadomość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Dawno na forum nic nie pisałem, więc zacznę pisać od tego tematu :P Więc, strona całkiem inaczej wygląda. Ma nowy serwer i domenę (www.eHumorek.pl). Doszło kilka nowych działów itp. Co tu dużo pisać, proszę o oceny i komentarze ;) PS. Proszę o wyedytowanie nazwy tematu na właściwy adres ;) POzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Bardzo fajny ten nowy wygląd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Już niedługo będzie możliwość zmiany wyglądu na m.in ten co był wcześniej(za zgodą Ranmusa ;) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi