krychu90 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Witam Was serdecznie :D Nadszedł czas ujawnienia mojej strony :thumbsup: : www.gierkionline.ovh.org-Jak można się domyśleć, strona poświęcona jest gierkom online, mam nadzieję, że Wam się spodoba :rolleyes: PS.Strona początkowo była tworzona na CBA.pl, więc nic na tej stronie nie ma co wykorzystuje MySql :) (Jak narazie B) ) PS2.Strona nie jest stworzona na CMS-ie w stylu PHP-fusion, JPortal itp tylko na moim :] Pozdro edited by Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Nie wiem, czy to wina Firefoxa, czy mojej rozdzielczości, ale strona źle się wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 U mnie jest wszystko OK. Stronka jak stronka, jest dobra. Myślę, że będzie się rozwijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 powiem jedno bezsensowne połączenie kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 :angry: Takich stron jest już kilka , nawet z większym zbiorem gier. Myślałem że będą tam twoje gry online(zrobione w GM i przekonwertowane w gmjava) . Szkoda ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Strona prawidłowo się wyświetla na IE ;) . Co do wyglądu to co byście proponowalibyście zmienić?(opócz wszystkiego :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Co do wyglądu to co byście proponowalibyście zmienić?(opócz wszystkiego :D ) Ogół xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Uwaga! Nadszedł czas nowego layouta, nowego wyglądu!! B) www.gierkionline.ovh.org -Zapraszam!! Proszę o uwagi lub komentarze na temat stronki. Co dodać, co zmienić. Z góry THX EDIT -Strona tworzona była pod IE, lecz działa równierz prawidłowo pod FF :) ale gorzej jest z Operą :( Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 I po co ten pomarańczowy gradient >< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 I po co ten pomarańczowy gradient >< A jaki byś proponował?Czy wogule on ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 zapewne niebieski ale żeby go niebyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Najlepiej brak :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Link do gry(hiperłącze) ]Mniejsza o Layout, nie chce cię zmartwić ale ta strona nie ma szans z gigantami gier online. Ale jak lubisz prowadzić strony to czemu nie. Wygląd jest już lepszy niż był przed tem[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 A co teraz sądzicie o stronce?? GierkiOnline.ovh.org PS1. Jak widać strona nie jest już na ramkach ;) PS2. Niebędę miał nic przeciwko jak będziecie się rejestrować :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Oj krychu90. Co o tym sądzę? Skopiowałeś mój autorski design strony bez pytania, a część grafiki żywcem skopiowana. I wnioskuję, że nie wiesz, że tak się nie robi i jest to plagiat, ponieważ dałeś ją tutaj do oceny nieświadomie narażając się mojej osobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Oj krychu90. Co o tym sądzę? Skopiowałeś mój autorski design strony bez pytania, a część grafiki żywcem skopiowana. I wnioskuję, że nie wiesz, że tak się nie robi i jest to plagiat, ponieważ dałeś ją tutaj do oceny nieświadomie narażając się mojej osobie. I co teraz zrobisz Ranmus? Każesz mu zmienić stronke czy pozwolisz aby uszło mu to na sucho? Edit zwyczajny: Ciekawe czy cię posłucha :D Edit Jr. Ale dzięki temu że żywcem wzięta z Gmclan to ta stronka przynajmniej wygląda jak człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Każę mu zmienić layout w tych miejscach gdzie grafika jest żywcem wzięta z gmclan. :] edit: W sumi tak, a już miałem pochwalić za wykonanie lecz po 5 minutach zaczęło coś mi świtać w głowie. A to czy Krychu90 się posłucha to już jego sprawa, przecież nie jestem jego przełożonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 heh.. :D . Fakt strona jakoś podobnie wygląda... :D To co mam niby zmienić?? PS1. Tak właściwie to "pożyczyłem" tylko "belki" PS2. Sorrki za wszelkie kłopoty, no ale chciałem, żeby strona jakoś normalnie wyglądała :( Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Uaaa... Nieładnie tak pożyczać, a tym bardziej "porzyczać"... Zwłascza, że te "tylko belki", to aktualnie zdecydowana większość twojej strony. Mam nadzieję, że to zmienisz. Kiedyś za kradzież robili różne nieprzyjemne rzeczy. Powinni to przywrócić. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 PS2. Sorrki za wszelkie kłopoty, no ale chciałem, żeby strona jakoś normalnie wyglądała :(Każdy chciałby, aby jego strona jakoś wyglądała, ale żeby odrazu podpierniczać grafike? :lol: Bierz gimpa w łape i zdetronizuj gmc! (i inne strony) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Każdy chciałby, aby jego strona jakoś wyglądała, ale żeby odrazu podpierniczać grafike? :lol: Bierz gimpa w łape i zdetronizuj gmc! (i inne strony) :] heh..no właśnie chciałem tak zrobić :] @Ranma: Jak bym się Ciebie spytał o pozwolenie użycia grafiki, to zapewne byś się nie zgodził, a tak to można zobaczyć jak to wygląda :( Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Lepiej zapytać i nie dostać pozwolenia niż brać bez zgody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 To co teraz Ranmus?? :( :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Zmień to poprostu Krychu. Do tego nie potrzebujesz zgody Ranmusa ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 No własnie, przecież napisałem już w swoim poprzednim poście. Czy to tak trudno zrobić jakieś gradienty w photoshopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 OK już zrobiłem swoje grafiki :) Zapraszam: GierkiOnline.ovh.org PS. Czy to tak trudno zrobić jakieś gradienty w photoshopie? Wcale nie, tylko nie wiedziałem co dokładnie zmienić ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 ładne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 ładne :D Dzięki :D . Ale mógłbyś się zarejestrować? Będzie fajnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Mi się ten lay podoba... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Dzięki :D . Ale mógłbyś się zarejestrować? Będzie fajnie :] Tak ale ty sie zarejestrujesz jak ja będe miał strone. EDIT: niemoge sie zarejestrować: Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE Line : 234 File : emailer.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi