PsichiX Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam. Czy ktos z Was wie moze jak stworzyc streaming radia (czyli streaming on-live) w sieci lokalnej? Chce udostepnic pracownikom jedna stacje radiowa, ktora bedzie zasysal jeden pecet i udostepnial dla innych pecetow w sieci lokalnej. Jesli jest jakis program od tego to bylbym wdzieczny za podanie mi jego nazwy. Probowalem szukac w google lecz bezskutecznie, zadne z hasel wpisywanych nie dawalo pozytywnych rezultatow. Z gory ogromnie dziekuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 chodzi o stację FM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Kojarzą mi się nazwy Peercast i P2P-Radio, ale nie jestem pewien, czy one będą pracować po sieci lokalnej, musiałbyś sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 zależy z czym masz problem. Czy chodzi Ci o soft do streamingu czy jak połączyc tuner FM z programem do streamingu : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 problem rozwiazalem przy uzyciu programu VLC - wybieram opcje streaming, uzupelniam dane i dziala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi