artimal Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zrobiłem kilka HUD-ów do mojej gierki ale są ochydne - w kolorach gta vice-city ... :/ Chcaiłbym aby ktoś zrobił mi je w kolorystyce pasującej do mojej gry ( możecie ją ściągnąć w dziale DEMO i Drag Drivers :] ) W nagrodę oczewiście credditsy w pełnej wersji :) Pamiętajcie że muszą być takich samych rozmiarów ! DOWNLOAD - thanks dzięki, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 vice-city? te prostokąty? pokolorować paski? powiedz co ma tam być... POST NR. 150!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 No bo ten róż XD ... chyba umieszczę tą nową wersję żeby było wiadomo gdzie one będą ... @EDIT : Ściągnij najnowszą wersję i zobacz o co chodzi :) DragDrivers ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 mogę ci zrobić jakieś hudy tylko podaj wzór kolorystykę i wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 W pierwszym poście ostatni napis : DragDrivers to link to pliku :) Kolorystycznie muszą pasować do gry w którą pewnie graleś a jak nie to dołączyłem screeny do wersji 1.2 przed chwilą to se zobacz :) Dzięki, pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Dobrze postaram się zrobić Hud ala NFS jak skończę to dam linka dokładnie w tym temacie Edit: zrobiłem tylko dwa bo z jednym coś nie tak musiałbym kształt zmienić aha no i na razie to tylko coś na szybko następnym razem się bardziej postaram styl grafiki taki bardziej metaliczny następnym razem coś lepszego zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dzięki że chcesz pomóc :)... ale : Jak już robisz to daj 3 hudy ... nie możesz mi dać 2 albo 1 XD Albo od razu 3 - albo wolę poczekać ... No właśnie kiedy zamierzasz skończyć ? PS : Do zrobienia bd jeszcze jeden hud ! zaraz go dodam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 no mówię coś się nie wychodzi z tym hudem mógłbyś dać inny kształt to bym może coś pokombinował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Podaj dokładną nazwę hud-a ... LINK DO NOWEGO : DOWNLOAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 hud 2 ten do zegarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 ok, możesz zrobić go zaokrąglonym kwadratem ale o tej stamej szerokości i wysokości ! OK ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 ok, możesz zrobić go zaokrąglonym kwadratem ale o tej stamej szerokości i wysokości ! OK ? ;) Obrazu czy objektu na nim ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 obrazu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 dobra koleś zrobiłem ci te Hudy i dodaj mnie w credits i ten zegarek przerobiłem wyglądem ale nie wymiarem obrazu i git tu masz linka https://gmclan.org/up4276_4_Hud_y_DragDrivers.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Post1: thx, są całkiem całkiem - zobaczymy jak to będzie wyglądało ^^ Post2: FAjnie, bardzo fajnie :) Tylko mam jeszcze jedną mało prośbę : Możesz skrócić zaokrąglenia hud-a nr 2 tego dużego podłużnego gdzieś o połowę ? Double post. Warn. Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 szkoda bo to bardzo źle wygląda :/ ( oczywiście jako jedyne ) Jak mi nie wieżysz dam screena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 wierze ci wierze ale daj screena zobaczę co i jak to będę wiedział co poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 ok, zaraz dodam ( edytnę posta ^^ ) : Download !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 a o to chodzi to rozumiem może nawet teraz zrobię jak będzie czas ale nie daje gwarancji EDIT: https://gmclan.org/up4276_7_hud3.html coś takiego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 o to chodziło :) THX ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 nie zapomnij dodać mnie do creditsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi