Crackkk-GM Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Cześć, mam mały problem z internetem na jednym komputerze. Na jednym mam prędkość 30 kb/s, a na drugim 700 kb/s, robiłem format i nic to nie dawało, zmieniłem kabel, też nic nie dało.. (wcześniej było ok, od pewnego czasu to się dzieje) Proszę o pomoc. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ściągnij sobie może program cfosspeed. Nie jestem pewien, czy coś da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Jeśli nie format i nie kabel to to wina wbudowanej karty sieciowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Jeżeli masz router to sprawdź czy na któryś komputer nie została założona blokada łącza, że poprostu więcej niż te 30KB/s nie może ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi