Zakol Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Mam problem przy skrypcie. Przykładowo wstawiam taki button na stronie: <input type="button" value="napis" disabled> I teraz co zrobić, żeby zmienić kolor tekstu w przycisku ("napis")? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Dodaj parametr style="color: #990000" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Jak na złość. Na FF daje 'black' - nie działa, daje 'rgb(0,0,0)' - działa, daje '#000000' - działa. Na IE nie działa żaden ze sposobów. Musisz używać disabled? EDIT To pisze. FF - FireFox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 @Ranma: ze stylami próbowałem już chyba wszystkich możliwych sposobów, ale objekt jest disabled i nic nie pomaga. @Tymon: przecież wiesz że muszę mieć z disabled :]. Próbowałem już z dyrektywą !important ale to też nie daje :( BTW, pisałeś że działa, ale na jakiej przeglądarce, w firefoxie (ja potrzebuje to w IE ale tak tylko pytam :P)? Edit: Nie skojarzyłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi