Wojo Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 witam ostatnio na youtubie oglądałem filmiki i znalazłem filmik gościu napisał w opisie że gra została stworzona na silniku Panda3D no i tu rodzi się problem otóż chcę coś takiego zrobić ale nie chodzi mi o to chodzi mi tylko w jakim programe się robi grafikę 3D na ten silnik blender czy coś innego ?? proszę o szybką odpowiedź :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 np. w 3d max ale trzeba jakąś nakładkę http://www.panda3d.org/wiki/index.php/Conv...m_3D_Studio_Max musisz poszukać w dokumentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 a można w blenderze albo jakimś innym darmowym bo jak sobie dobrze przypominam to 3d studio max jest płatne a darmowe jest na trialu ale do trialów nie mam zaufania EDIT:ok już znalazłem dzięki LionX wielki plus dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi