pawelpc Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Cześć. Wiecie jak zrobić aby gm w tle otworzył stronkę która potrzebuje hasła podobnego do ftp? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 haslo to formularz, czy takie normalne okienko autoryzacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 takie okienko ma wyskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 czyli autoryzacja. no to nie wiem, nie mialem dotad potrzeby bawic sie z tym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=318136 czy w tym będzie taka możliwość? Jak myślisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 mysle ze warto to sprawdzic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Jeżeli ten dll bazuje na silniku innym niż Internet Explorer to nie widzę problemu. Bo wyżej wymieniony takiego okienka raczej nie posiada. Edit: W sumie to co napisałem wyżej to nie do końca prawda, ponieważ takie okienko możesz zrobić ręcznie, a jest napisane wyraźnie, że ten dll obsługuje ftp. No więc jest to możliwe ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 ustawiłem ten adres i nie chciało chyba otworzyć dokładnie nie wiem bo wyskoczyło ok. 200 błędów EDIT: To okienko jest akurat z Firefoxa lecz mi chodzi aby gm sobie to odpalił "po cichu":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi