Cannon Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam, mam problem. Otóż nie wiem jak zrobić aby ob1 podążał za ob2 w odległosci 32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1147 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 obj2.x=lengthdir_x(32,obj1.direction); obj2.y=lengthdir_y(32,obj1.direction); ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannon Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 niedziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a w ogóle wiesz co w tym kodzie pozmieniać jeszcze? wiesz gdzie wkleić? czy głupio wkleiłeś kod i myślisz że wszystko samo się zrobi?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannon Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 obj_krpka.x=lengthdir_x(32,obj_character.direction); obj_krpka.y=lengthdir_y(32,obj_character.direction); tak zrobiłem... nie jestem 11letnim dzieckiem :jezor: EDIT: ok mam zrobiłem własnym kodem :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A może powiedz jaśniej co nie działa? Jakiś błąd ? czy co. My jasnowidzami nie jesteśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannon Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 tzn obj nie wyswietlał się, ale już nie trzeba, zrobiłem inaczej troche i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1147 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Sory, pomyłka: obj2.x=x+lengthdir_x(32,obj1.direction); obj2.y=y+lengthdir_y(32,obj1.direction); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi