Easeful Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Sory że zakładam tak dużo tematów, ale wciąż nie umiem chociażby jednej funkcji z jakiegoś dll'a (chodzi mi w tym przypadku o 39dll) zainicjować. Jak to zrobić? W gm'ie umiem, ale w c++? Proszę chociaż o kawałek kodu, którym można zainicjować np samo sendmessage edit: a to co mi podsyłają wszyscy jest zrobione z WinAPI, 99% kodu nie rozumiem (bo WinAPI) i nie mogę tego wyłonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 init()? wywołać tą funkcję tak jak normalną (która to wcale nienormalna nie jest). Jak nie, to wytłumacz o co chodzi bo nazbyt to dziwnie opisałeś. EDIT: Ty chcesz uzyc 39dll z GMa w C++? edit: a to co mi podsyłają wszyscy jest zrobione z WinAPI, 99% kodu nie rozumiem (bo WinAPI) i nie mogę tego wyłonić bo to co Ci podsyłają to właśnie to co musisz zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Chce 39dll w c++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 no to jeśli 39dll nie ma liba do podlinkowania ani headera z deklaracjami funkcji, to sam musisz to stworzyć. Ba, to co Tobie ludzie podsyłają to jest właśnie dokładnie to co musisz zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 dobra już mniejsza z tym, bo w ogóle sie w tym nie orientuje. to zmieniam pytanie: Jest coś gotowego w c++ żeby obsługiwać sockety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 tak, funkcje biblioteki winsock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi