WilkAss Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam. Szukam Grafika do tworzenia textur do mojej nowej gry :] Textur nie jest za dużo bo gra nie jest zbyt zaawansowana ;] Zainteresowani niech piszą na PW :] Screenow narazie nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jak nic nie dasz to szczerze wątpię, że znajdzie się chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam. Szukam Grafika! Ja szukam od dwóch lat :sp_ike: pokaż jakiś fragment silnika bo żaden dobry grafik nie będzie Ci robił grafy w ciemno oni się napracują żeby zrobić grafę, a ty po miesiącu przerwiesz projekt i ich praca pójdzie na marne niby grafikiem nie jestem ale pisze jakie będą pojawiały się odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ja szukam od dwóch lat Gosciu przynajmniej zrobil krok nr 1 ; ) Daj emaila, gg czy cos, cos tam porysuje az mi sie znudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi