4tk Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Mam problem w moim programie, otóż dodatek, którym jest chat na 2 osoby... na początku osobą włączających program ma się przydzielić ip, za każdym razem ma być większe o 1, a przy chacie by się podawało ID osoby z którą chce się chatować. Chodzi mi również o to, jak wykonać ten chat... Najlepiej żeby to było w takiej formie [152]:Bla bla [156]:A nie raczej bla bla bla? [152]:No masz rację. [152]:Aha! I zapomniałem dodać bla bla. (itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 osobą włączających program ma się przydzielić ip Jak chcesz komuś przydzielić IP? Jest wiele przykładów czatu ale chodzi Ci o czat z serwerem w oddzielnej aplikacji czy na zasadzie [dołącz] [stwórz serwer] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 w oddzielnej. I sry, pomyliło mi się. nie chodzi mi o IP tylko ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opcja szukaj nie gryzie ;p http://www.gmclan.org/uploader/2230/chat.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 co to za chat na dwie osoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 taki gg'owski że tak powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja 39dll znam to mógłbym coś napisać, ale bardziej sprecyzuj jak to ma działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Gracz przy włączeniu dostaje swoje unikalne id. Przy każdym wejściu ID zwiększa się o 1. W menu są 2 opcje: Zamknij i Połącz. Po wybraniu opcji połącz, prosi o podanie ID rozmówcy. Potem to już normalny chat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi