donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Potrzebuje "Okładki na płytę?" "Loga?" Jak to się mówi. W każdym razie: - wymiary wg. Was jakie odpowiednie, takie zróbcie. - klimaty hip hop, w tle jakieś graffitti, - mniej więcej o takie coś mi chodzi: Będę bardzo wdzięczny :) Jakbym musiał dostarczyć jakieś materiały czy coś to nie ma problemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 W wieku 14 lat nagrywasz rap ? To ty w ogóle wiesz coś o życiu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 15 za 2 tygodnie :) Tak, o życiu wiem b. dużo :) Poza tym proszę tutaj o logo/okładkę, a nie opinie :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ano rozumiem, będziesz szerzył plagę jp, hwdp, pale skuny, dżojnty. btw. podaj chociaż co na tej okładce ma być napisane, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Nie, źle rozumiesz. :) Na okładce, coś w stylu: Dones To co cenie Dones to pseudonim, ale tytuł płyty to "To co cenie", dlatego to przydałoby się większe i bardziej widoczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 A co tak właściwie cenisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 A Dones to Ty, lol. Mówiłeś, że masz 16 lat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Japanstache, to tytuł -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 weś spierd*laj z rapem. ok ide nagrać kolejna płyte śląskiego folk dark metalu Edit: ... i też mam 12 lat. Post nie na temat. Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opi****l mi kolbę pe***e :) Post nie na temat, wulgaryzmy. Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Jak ci zależy na dobrej okładce to dobrze by było najpierw nagrać płytę... a jak już ją masz to pokaż tym co mają to zrobić ( jak się znajdą, a jak nie to daj publicznie może kogoś zachęcisz ). Wtedy napewno będzie bardziej pasować ich praca do twojej twórczości jak sobie przesłuchają tracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Misiek, dzięki, to chyba jedyna kulturalna odpowiedź w tym temacie :/ Skoro tak uważasz to chyba tak zrobię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Czyli do tej pory chciałeś okładkę do płyty której nie nagrałeś? Łojezu. A ja nadal nie wiem co tak sobie cenisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 (edytowane) s*****j j****y c***u c**o p********a rap ssie kurwa :D Edytowane 5 Stycznia 2010 przez Mimek Wulgaryzmy, post nie wnosi nic do tematu. Warn i blokada na 3 dni. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Staś, on właśnie chce pokazać płyte ( chyba ). Wtedy się dowiesz co sobie ceni. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ara, ssij. Japanstache, nie nagrałem jeszcze, ale nagrywam :) Za jakiś czas Wam ją pokaże, ale najpierw chciałem mieć okładkę, ale skoro lepiej ją mieć na końcu to tak zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 O gustach się nie dyskutuje, tyle na ten temat :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Gdybyś zmienił ksywę na "Donos" i śpiewał o zdrajcach z blokowisk zastanowiłbym się nad kupnem Twojej płyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Japanstache, nie nagrałem jeszcze, ale nagrywam To mistrzu dam ci radę. Takie rzeczy na koniec. Albo chociaż połowa, żeby się pochwalić mieć czym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Japanstache, Teraz mam się śmiać ? Czy jeszcze nie ?? Misiek, jak nagram całą to pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 No dobra, to nie wiem po jakiego ci ta okładka teraz jak nawet pokazac nic nie chcesz ;] A ile masz nagrane już, jak można spytać ? edit : lol myślałem że to wal hala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Nie pokaże teraz, tylko jak nagram całą. Lepiej nie mówić ;p Na płycie będzie i tak mało kawałków, jakieś 10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Nie wiem co to klimat hiphopowy, więc dałem Fritzla na murze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Oo, fajne, dzięki, tylko lepsze było by tło na murze jakieś graffitti ? Albo moje miasto - Gorzów Wlkp, jak coś mogę dać obrazki czy coś. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Interesuje mnie czym to nagrywasz : ) Bo o ile się nie mylę to wbudowanym mikrofonem , albo jakimś badziewiem za 15zł. Ekhm jeśli to co napisałem jest prawdą to wątpię że ten pomysł wypali . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 A przeszedłeś już mutacje głosu?? xD Czy masz dalej głos al'a smerf? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Nie wiem co to klimat hiphopowy, więc dałem Fritzla na murze. O kurde rozwaliłeś mnie ROTFL juz sie 10min smieje :sp_ike: xDD Ok już pochamowałem atak śmiechu. A co do założyciela tematu- pokaż co nagrałeś to my ci powiemy czy dobre i dzieki muzie bedzie mozna wyczuć styl okładki. Pozatym skoro nie dałeś rozmiarów to gdy ktoś ci narysuje 640x480 RGB to okładka po wydrukowaniu będzie wielkości ok. znaczka pocztowego. Podaj wymiary okładki, i powiedz czy jakieś pieniądze za wykonanie ktoś dostanie. Mój wujek dostał 2 kafle za głupią okładke do płyty. Jakbym sobie przypomniał do jakiej płyty to bym pokazał. Btw. Wątpie żeby ci ktoś na poważnie zrobił okładke za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Głosu jak smerf na pewno nie mam ;p Ale ciężko mi samemu się ocenić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Btw. Wątpie żeby ci ktoś na poważnie zrobił okładke za darmo. Ja tam mogę zrobić na poważnie, byle bym wiedział co ma na niej dokładnie być. Że już wiem, że miasto, jakieś graffiti itd. to mogę coś zrobić :PPP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Marmot, dziękuje Ci :) Jak ktoś chcę to mogę pokazać 1 kawałek na PW bo nie będę pisał tutaj bo nie chcę znać oceny ze strony takich typów jak np. Ara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi