Pablo-GM Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam , mam livebox'a i chciałbym się dowiedzieć jak się dodaje adresy MAC ? Bardzo bym prosił o pomoc krok po kroku : ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 "Sieć bezprzewodowa"; "Edytuj listę filtrów MAC" a następnie w części: "Adres MAC :" cuś w tym guście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Bardziej szczegółowo jeśli można , nie miałem do czynienia z tym , gdyż to nie ja konfigurowałem , a muszę dodać filtr MAC mojego PSP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja nie mam pojęcia, cytat brany z tego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 chyba trzeba tam podłączyć się kabelkiem co nie?? bo to taki router?? czy ja się mylę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Bardziej szczegółowo jeśli można , nie miałem do czynienia z tym , gdyż to nie ja konfigurowałem , a muszę dodać filtr MAC mojego PSP. Wiesz może nie oto ci chodzi, ale kiedyś miałem liveboxa i jak się łączyłem przez PSP to nie było żadnych problemów, nawet filtru nie dodawałem, ale jeżeli nie oto Ci chodzi to sory :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Safari - chyba są różne sposoby zabezpieczania, w tym filtrowanie adresów... Jeżeli livebox to taki router to podpinasz się kabelkiem i z przeglądarki wpisujesz adres livebox'a i wyskoczy tobie tam opcje do ustawienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Safari - chyba są różne sposoby zabezpieczania, w tym filtrowanie adresów... Jeżeli livebox to taki router to podpinasz się kabelkiem i z przeglądarki wpisujesz adres livebox'a i wyskoczy tobie tam opcje do ustawienia... tyle to on napewno wie <_< Bardziej chodzi o to jak zmienić adres, gdzie kliknąć i co wpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Poradziłem sobie :D Dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi