lion Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Chciałbym zapytać się czy ktoś chciałby współpracować przy skrypcie galleri (Coś takiego jak te forum tylko ze to galleria, czyli można dodawać, usuwać, oceniać oraz komentować zdjęcia). W galleri będzie panel administracyjny, rejestracja nowych użytkowników, dodawanie zdjęć przez użytkowników. Potrzebuje jednego grafika (żeby zaprojektował logo i kilka styli) i jednego programiste który zna się na PHP ;) Chciałbym jeszcze dodać iż wersja 1.0 jest już prawie gotowa pozostało dopracować tylko szczegóły. Czekam na odpowiedzi w tym topicu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Hmmm.... Znam się na PHP. Może nie zbyt dobrze, ale się znam. Powiedz co chcesz od programistów i z wykorzystaniem jakiej bazy ma być ten skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 6 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Chodzi mi żeby programista umiał dorabiać stopniowo nowe opcje czyli np. avatarki przy komentarzach lub spis użytkowników, największe gaduły itp. Wszystko to takie drobnostki może nie w sensie napisania ich ale w sensie ich ważności to jest jakby urozmaicenie skryptu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Czerwca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Do tego trzeba mieć podwaliny w postaci dobrego skryptu - pokaż co już zrobiłeś, ocenimy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 6 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Narazie nie pokaże...Ale jak skończe (za jakiś tydzień) to pierwsi to zobaczycie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Chciałbym zapytać się czy ktoś chciałby współpracować przy skrypcie galleri (Coś takiego jak te forum tylko ze to galleria, czyli można dodawać, usuwać, oceniać oraz komentować zdjęcia). W galleri będzie panel administracyjny, rejestracja nowych użytkowników, dodawanie zdjęć przez użytkowników. Potrzebuje jednego grafika (żeby zaprojektował logo i kilka styli) i jednego programiste który zna się na PHP Chciałbym jeszcze dodać iż wersja 1.0 jest już prawie gotowa pozostało dopracować tylko szczegóły. Czekam na odpowiedzi w tym topicu. Mi się to bardzo podoba. Ale jeżeli chcesz to założyć to musisz znaleźć kogoś kto się zna bardzo dobrze na PHP ale nie jednego przynajmiej ze 3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 7 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Bruce....Chciałbym Cię poinformować iż całość jest już gotowa :] zostało tylko zrobić logo i kilka styli, a co do programisty to chcem tylko żeby robił nowe opcji do nowych wersji skryptu :) Tak jak wyżej napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Jeśli chodzi o logo, to mogę ci zrobić, ale nie nazywajmy tego współpracą lion ;] Ps. Ocenimy, ocenimy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 7 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ile razy mam mówić !!! Chodzi mi o współpracownika, a nie jedno dniowego grafika !!! Chcem stałego pracownika !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi