Arcalian Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Gra ktoś w Cabala? Szukam jakiejś osoby grającej na Marsie do expienia ,tylko ostrzegam ,że gram 3 dni i mam dopiero 20lvl. Piszcie swoje nicki i nazwę świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nie gram już ale 107 WA i do expienia nikogo nie potrzebujesz na tym lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Miałem 39 lvl ale ******** skille ,do 100lvl mogę w nic dodawać :( Wulgarne słownictwo. Warn. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 To nie metin, nic nie ********, btw. po kiego zaczynasz od nowa? Wulgarne słownictwo. Warn. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Bo dodałem w te skille w pierwszej randze i zabraknie mi punktów na później ,a nie chce mieć ********* chara już na początku. Wulgarne słownictwo. Warn. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 DZIZYS! Czy ty tam widzisz znaczek minus? można odejmować punkty szerloku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 DZIZYS! Lecz wtedy tracisz punkty bo potem jak wbijesz range to Ci to wszystko odejmuje ,a nie odejmie Ci to co już wbiłeś szerloku... A po drugie tak apropo 168 war mi tak doradził ,że albo pójdę na dumy i wbije tam all skill point i może uratuje mi postać ,żeby była jakaś ,albo robie od nowa silnego wara... chyba ,że mam na 39lvl ****** chara??? Wulgarne słownictwo. Warn. C-C-C-COMBO! Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 o_O nie wiem co za głupoty ci pocisnął, bo żadnych punktów nie tracisz. Punkty nie dostajesz od rangi tylko od skill upów. Anyway... powodzenia w graniu na all skillach lvl1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Do 100lvl muszę tak grać ,żeby mieć dobrego chara ,a potem mi powie co kupić i co dodać. Jedna osoba gra na Gmclanie w Cabala :( i to jeszcze grała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Czy słowo kurde też jest przekleństwem? Ostrzeżenie, za dwa posty z rzędu. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Tak, ale nie jest wulgaryzmem (podobnie jak "do licha!" czy "niech to piorun trzaśnie!"), więc jest dozwolone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Fajniej by brzmiało: "Tak, warn". inb4Tak, warn pod moim postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi