bobo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Mam zamiar stworzyc program (jak kto woli trojan) kopijuący plik z chasłami na gg na jakiś serwer i mam kilka pytań. Czy jest wogóle możliwe aby dany plik został wysłany/skopiowany na dany serweR? I jeszcze jedno jak zrobić coś takiego żeby ten program szukał tego pliku na dysku? Chyba czytałem gdzies że Tymon robił coś podobnego więc prosze go o pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja nie powiem jak to zrobić bo jest to łamanie pewnych zasad których przestrzegam :] Powiem tylko że można coś takiego zrobić i to bez większego problemu (jeśli zna się GML). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Mówisz o zasadach crakerskich/hakerskich czy o swoich zasadach że nie dajesz gotowych sktyptów które sam opracowałes? A tak pozatym to mówisz że sie da zrobić to przesyłanie tego pliku na serwer czy o tym że da sie zrobić coś takiego żeby ten program szukał teggo pliku, a może o tym i o tym:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Chodzi tu o takie zasady, że nie będzie się pomagać w czymś, czego można się stać ofiarą ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Da się wszystko, ale nikt tutaj takich informacji jak to zrobić nie udzieli ze względu na właśnie cel użycia. Mógłbyś potem taką opcję wrzucać potajemnie do każdej gry. Poza tym jak użytkownik ma firewalla, to zaraz wyłapie połączenie i po zabawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Może ja coś wykminie :D napisz do mnie na gg: 8050035 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Jak bede w domu to napisze bo teraz jest w szkole... A i ten program bede wykorzystywal tylko i wyloncznie w celu odzyskiwania kont gg. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Od tego już masz gotowe programy, więc nie ściemniaj. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi