Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Tytuł: Balonus Gatunek: Shooter/topdown Opis: W grze wcielamy się w kapitana sterowca. W becie musimy zestrzelić jak najwięcej czerwonych statków. W pełnej wersji będą już zadania takie jak: przejecie wrogiej bazy wojskowej, przetransportowanie rożnego rodzaju ładunku itp. W grze zastosowaliśmy naszego projektu system logowania. Niestety ludzie którzy nie mają internetu nie pograją w ta wersję. Nowa jeszcze ciepła wersja balonusa. Teraz hack nie gra roli :) Link niżej Proszę się logować na swoje stare konta! Download: https://gmclan.org/up4385_4_776d704331.html Rozmiar pliku: 1373KB Autorzy: Programowanie: Dawka83 Fabuła: brak Grafika: Cysior, Dawka83 Muzyka: Brak w demie Screeny: 1 2 Ranking: 1. JumpeR: 1550 2. PoxiPol: 660 3. dawka83: 420 4. Cysior: 420 5. tomekk1410: 340 6. lenin: 260 7. flaku: 100 8. Roki: 0 Propozycje: -Nowy tryb gry przy małym roomie w którym musimy zrzucać paczki w odpowiednie miejsce. -Wiatr -Ulewa która utrudnia widoczność -Burza która może w nas trafić. Zielony - zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Link nie działa:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Poprawiłem już działa :P Przynajmniej powinien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Niestety ludzie któży nie mają intenetu nie pograją w ta wersję. Ludzie, którzy nie mają internetu nie wchodzą na GMClan i nie pobierają gier -_- Tym sterowcem ciężko się steruje. Jeszcze jak kilka sterowców zacznie atakować to szans nie ma. grafika sterowców okropna, tło też jakieś dziwne. To coś brązowe u góry zasłania wrogie sterowce, przez co nic nie wiadomo gdzie strzelać. Narazie nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 dlatego zdobyłeś tylko 180pkt? Sterowanie ma być właśnie takie ciężkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 system rejestrowania się? omg .__. poza tym, zacięło się na rejestracji, nie grałem i nie zrobię tego póki nie usuniesz tego super systemu logowania, więc nie oceniam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Nie wiem może nie jestem dobry w takie gierki, ale jak uciekasz to ciężko kogoś trafić, za to jak stoisz to jesteś łatwym celem. Sterowiec się czasem zacina bez powodu (przy próbie skrętu bądź lotu naprzód), originy są źle ustawione (powinny być bardziej na przedniej części, a nie tylniej. No i sterowce włażą na siebie, czego być nie powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 o, zarejestrowało mnie Ó.ó zdecydowanie najciekawsza gra na gmclanie, 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Nie wiem może nie jestem dobry w takie gierki, ale jak uciekasz to ciężko kogoś trafić, za to jak stoisz to jesteś łatwym celem. Sterowiec się czasem zacina bez powodu (przy próbie skrętu bądź lotu naprzód), originy są źle ustawione (powinny być bardziej na przedniej części, a nie tylniej. No i sterowce włażą na siebie, czego być nie powinno. Ja robiłem sterowca, no i wzorowałem sie na tym. Edit: 400 pkt ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Tyle, że widać, że był powiększany. Może coś bardziej w tę stronę? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Hmmm może... Ale wiesz to dopiero demo może się jeszcze wszystko zmienić :P Ranking: W pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Może zróbcie wyświetlanie rankingu w grze? Bo tak to w sumie nie wiadomo po co on jest, jak tylko wy go widzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Będzie on na stronie :P Znaczy się już jest ale strony nie mogę pokazywać... Od teraz ranking będzie w 1 poście :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 fajnie fajnie będę pykał w tą grę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 thx tomek. Lepiej będzie w pełnej wersji. Komu się nudziło i zakładał kotą o nazwie np: -Qí>=?Í6? Edit: Szkoda że tak szybko już 1 osoba dostała bana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Hihi, to jestem najlepszy =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 ta i tak wiem że używasz jakiegoś programu (nie pamiętam nazwy) :P W pełnej wersji muszę się jakoś przed tym zabezpieczyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Jakiego? O_o Nabiłem ten wynik latając ciągle prosto do przodu, aż się plansza nie skończyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 no może. Ale przed chwilom był ktoś w rankingu kto miał 14000 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wiesz co, z ciekawości ściągnę Cheat Engine i sprawdzę, czy działa :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Jeżeli będzie działał wyłączam logowanie na stronce i nikt nie zagra :P Edit: Osiem chyba ci nie idzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Nie działa :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 To jakim cudem gostek miał 16000 pkt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Widać jest w czitowaniu lepszy :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 NO nic ty chyba był jakiś pojedynczy przypadek :P Edit: 2 cziter... Ip: 83.2.218.41. Zdemaskował się tak że zdobył 601 pkt a to jest ni możliwe ponieważ każdy zabity daje nam 10pkt... Edit2: O żal ten cziter to ciągle ta sama osoba w zbanowanych ma już 3 tabele... Tylko nie wiem jak on zakłada konta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Całkiem przyjemnie się grało. Celem była jak najlepsza pozycja w rankingu oczywiście, to zwiększa grywalność na pewno, ale było by lepiej jakbyście zrobili wybór czy gracz chce wysłać wynik do sieci od razu to by rozwikłało problem gry bez podłączenia do sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Właśnie mam tak zrobić w pełnej wersji. Choć w tedy było by zapewne dużo mniej wyników itp... A tak każdy kto zagra zostawia swój wynik w rankingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Hurr odswierzaj wyniki durr# OMmwciagnela mnie gra dawki : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zagrałem i musze powiedieć świetna robota :) dam 5/5 bo bardzo mnie zaciekawiła grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 No widzisz poxi... Kimonek dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi