AnkuS Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witajcie! Mam mały problem z moją "grą" i mam nadzieje, że tutaj otrzymam pomoc :) Chciałbym aby "klient_1" widział w którą stronę jest obrócony "klient_2" i na odwrót... Próbowałem już różnych metod, ale bez skutecznie... <_< Proszę Was o podanie kodu albo linka do przykładu z tym związanego :) Z góry THX ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Chciałbym wiedzieć o czym myślałeś pisząc tego posta :] O co ci konkretnie chodzi bo troche trudno wywnioskować po tym co napisałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnkuS Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Chciałbym wiedzieć o czym myślałeś pisząc tego posta :] O co ci konkretnie chodzi bo troche trudno wywnioskować po tym co napisałeś? Chodziło mi o to aby pierwszy gracz widział w którą stronę jest obrócony gracz drugi...(i odwrotnie) A nie tylko jego pozycje na mapie... Sorki za tą nielogiczność ^.^ ps. myślałem kiedy otrzymam odpowiedź :P EDIT: temat do zamknięcia... znalazłem bardzo dobry przykład / engine ... Przykład MMORPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi