Matizam7 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 razem z kolegami z grupy Protozoa zdecydowałem że założę zawody dla grafików, które mają na celu stworzenie logo dla grupy Protozoa. Teamtyka dowolna od protez (sztucznych części ciała) do genetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 pierwsze co mi na mysl przychodzi tlumaczenie Protozoa = Pierwotniaki, więc jaka ameba by może uszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 jak najbardziej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Jaka nagroda za pierwsze miejsce w zawodach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 chwała i sława :P nic nie mam do dania ewentualnie mały napis by **** w prawym dolnym rogu rysunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi