PsichiX Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam, jestem ciekaw czy osoby obeznane w programie FL studio znają jakiś sposób na włączenie filmiku który grał by w tle, po to by można było tworzyć remix dopasowując się do obrazu (dopasowanie słów gdzie jest wokal, itp)? Byłbym ogromnie wdzięczny za wszelką pomoc :) Pozdrawiam. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Sprawdzałeś wtyczkę Fruity video player ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Obawiam się ze w FL nie da sie ustawić Video jako tło. Jakiego masz FL bo ja 8 i w nim nie moge ale moze w 9 można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 To co Snake - Fruity Video Player. Tylko uważaj, jest trochę kapryśny, jeśli chodzi o formaty, więc szykuj się na enkodowanie :) To jest w helpie programu btw >oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power Clubbers Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Hmm ja żadnych takich wtyczek do fl'a nie mam ;D Też mam 8 i o ile wiem to tylko obrazki na tło można :] Ale i be4z tego sobie radzę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Video Player jest bodaj od siódemki, więc zobacz lepiej, czy nie masz go odznaczonego na liście wtyczek do wyświetlenia w menu (More...). Jeszcze raz przypominam: jest kapryśny, więc przed każdą próbą załadowania filmu lepiej zapisać projekt :P Za to Flasha obsługuje!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi