Xedom Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witajcie! Mam problem z moim LG KU990 (Viewty). Chciałem zainstalować nowy soft (robiłem to już 3 razy i się udawało). Wszystko szło dobrze aż do momentu 1 zrestartowania telefonu w trakcie instalacji softu - wyłączał się i włączał bez końca, przez co nie szło dokończyć instalacji. Operowałem z instalacją softu metodą TOTO, DZ oraz BIN - nic nie działa. Na ku990.pl ktoś miał ten sam problem i udało mu się przywrócić telefon do życia, kiedy: Dobra poradzilem z nim sobie usuwając wszystko, robiąc aktualizazję, wgrywajac softa, potem plik NV, usuwając metodą TOTO plik Version i wszystko śmiga ) Jednakże nic z tego nie rozumiem, proszę o pomoc :( Mój aktualny soft to v10b, flex ERY (nie działa). Fabrycznie miałem v10b, prawdopodobnie Play, ale nie mam pewności (oryginalnie plik flex.ini miał "P4" przy operator code). Jak teraz uratować telefon? Nie mam gwarancji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Jeżeli nie rozumiesz co do ciebie piszą to nie powinieneś w ogóle się bawić w zmianę firmware. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 już zmieniałem 3 razy - z powodzeniem :o Teraz coś się stało w momencie, który ostatnio przebiegał bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi