Lollus Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Szukam kompilatora .Bas do .Exe Zna ktoś jakiś ? Jak ktoś zna to proszę o link bezpośredni :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pery Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 FreeBasic? http://www.freebasic.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ponawiam pytanie. Po wrzuceniu do Dosa fbc i pliku.bas pojawiły się komunikaty o niemożności skompilowania i jakieś błędy. Albo chociaż program, który da mi możliwość (tylko) odtworzenia pliku .bas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Nie chce powiedzieć głupoty, bo nie chcę spłonąć na stosie jeśli źle odpowiem, ale ... Chyba Visual Basic to robi, Micro$oftowy szit, i chyba wersja 2005?!?!?!?!?! lub ew. inna jest darmowa [Zasadniczo ciężko w to uwierzyć, ale ;)] Fervi PS. Instalacja jest <cenzura> <cenzura>, więc lepiej rano ją puść, żeby wieczorem używać ;] Nie no przesadzam, ale instaluje on .Not 3.5 co już się z 1h instaluje, a potem sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 O, kolejny internetowy pociskacz MS. Nie podobają Ci się ich produkty to po kiego grzyba je używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 @Ranma Używam Wine ;] Tylko jak chciałem Unreal Dev Kit czy cuś zainstalować, to on chce .Not 3.5, kiedyś używałem Visual Basic, oficjalnie zrezygnowałem Fervi @Ranma - Poniżej ;] Albo po prostu są za tępi, by zrobić na inne platformy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Fervi? I wszystko jasne. Tylko ktoś taki może narzekać na MS za to, że mu się .NET 3.5 nie chce wgrać na linuksie pod WINE. Widocznie twórcy Unreala bardzo lubią produkty MS skoro ich używają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi