kubal09 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Cześć! Wiem że to nie to forum , ale potrzebuje czegoś. A mianowicie widziałem gdzieś kiedyś tutorial jak krok po kroku jak zrobić autko na sterowanie i było ono w wykonaniu dość tanie(aha a "sterowanie" to było "góra" i "dół") . Jakbyście mi go znaleźli(tutorial) to byłbym wdzięczny. Możecie też dawać inne linki byle spełniały by warunki zamieszczone poniżej. Proszę o pomoc. Pzdr. Kubal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Cześć! Wiem że to nie to forum , ale potrzebuje czegoś. A mianowicie widziałem gdzieś kiedyś tutorial jak krok po kroku jak zrobić autko na sterowanie i było ono w wykonaniu dość tanie(aha a "sterowanie" to było "góra" i "dół") . Jakbyście mi go znaleźli(tutorial) to byłbym wdzięczny. Możecie też dawać inne linki byle spełniały by warunki zamieszczone poniżej. Proszę o pomoc. Pzdr. Kubal Gdzie się znajdują te warunki ? Bo ja tam widze tylko Pzdr.Kubal ; oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Nie widzisz Pablo? Trzeba pozdrowić Kubala. Pozdrawiamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ups, literówka. Warunki wyżej powinny być :D. To jak macie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 pozdro kubal a tak ogólnie to poszukaj na elektrodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi