Kosmitak Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam. Mam wielką prośbę. Co prawda nie dotyczy to żadnej gry ale inscenizacji. W szkole mamy za zadanie domowe zrobić inscenizacje książki pt. Dziady cz. 2. Bardzo proszę o: -Jakiś szum drzew, odgłosy lasu tak aby to grało w tle całej inscenizacji -Odgłos burzy (krótki-jedno góra dwa pioruny) Bardzo proszę o te dźwięki. Inscenizacja jest w poniedziałek na rano więc bardzo proszę by to było na dzisiaj lub na jutro. Z góry dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Znalazłem takie coś (dzwieki lasu/plaży) :jezor: http://rapidshare.com/files/306935109/Odg_...a__ae_.mp3.html Od połowy są dzwięki z plaży, żeby nie było. Całość trwa 20min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 a możesz wrzucić na upa gm bo mi error wyskakuje gdy chce pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 to zaczekaj trochę bo jest taki dodatek do Mozilli że sam włączy ściąganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Nadal nie mogę ściągnąć. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Dzisiaj już z rapida nie ściągniesz bo kupa ludzi ściąga jakieś pierdoły. Sam się wkurzam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi