Bassmaster Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Więc tak, Picassą szukałem sobie zdjęć i słuchałem muzyki(Winampem), aż nagle, komp mi się zrestartowal I teraz jest ekran ładowania, gdy zniknie to po kilku sekundach jest restart systemu. Żaden BSOD mi się nie pokazuje, nie pomaga odpalanie w awaryjnym trybie itp. Ale udało mi się wejść z płytki serwisowej. Raczej to nie wina sprzętu, a Systemu? Jak myślicie, reinstall pomoze. O to się nie martwie, bo dam rady zrobic kopie danych. Tylko chce wiedzieć, czy to da jakiś rezultat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Jeśli to błąd w systemie to musisz zrobić reinstal lub formata (jak możesz), a jeśli dalej tak będzie to coś z kompem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Dobra, jestem po restarcie, i to zadziałało. Dzięki :D Lock ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi