Marmot Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 No więc mam kilka pytań dotyczących txtSQL: 1. Jak ją włączyć w skrypcie? 2. Czym się róźnią zapytania mySQL, od zapytań do txtSQL? 3. Jak można zamieniać skrypty php wykorzystujące mySQL na skrypty wykorzystujące txtSQL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Lipca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 1. Nie wiem bo nie znam 2. Nie wiem 3. Zapewne zmieniajac nazwy funkcji, zapytania 4. Readme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 A zna ktoś stronę z polskimi kursami txtSQL? Wszędzie są angielskie kursy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag67 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 to sie naucz angielskiego angielski w tych czasach to podstawa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Gratuluję odświeżenia trzyletniego tematu :] . Zamykam ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi