Snake Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Próbuje zrobić program w podobiu do incredimail, ale narazie muszę przetestować czy połączy się on z bazą danych serwera. POMÓŻCIE MI GO PRZETESTOWAĆ ! Oto link: emailtest.rar PS. Mi cały czas wyskakuje w logu 'Niespodziewany błąd'. Może u was będzie inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Umnie to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Świetnie... keylooger ... ;D przepraszamm.... nie keylooger... kilka trojanów! AntiVir Backdoor-Server/Ciadoor.121.1 backdoor ArcaVir Trojan.Ciadoor.121 Avast Win32:Trojan-gen. AVG Antivirus BackDoor.Ciadoor.AI BitDefender Backdoor.Ciadoor.1.2.1 ClamAV Trojan.Ciadoor.121 Dr.Web BackDoor.Cia.121 F-Prot Antivirus W32/Ciadoor.M@bd Fortinet W32/Cruint-tr Kaspersky Anti-Virus Backdoor.Win32.Ciadoor.121 NOD32 Win32/Ciadoor.121 Norman Virus Control W32/Ciadoor.YD UNA Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Backdoor.Ciadoor.121 skanowalem skanerem online... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dziwne, bo skanowałem kasperskym, clamavem i pandą lecz nic nie wykrywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Moze u mnie to automatycznie sie zakazilo bo ja mam syyf na kompie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zapewniam że nie tworze żadnych virów ! Przeskanowałem mój program Avastem i nic nie było. Niewiem skąd te pomysły. Można zamknąć już ten temat bo muszę przerobić od nowa ten progs. Nigdzie nie działa. Chyba zacznę go od nowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi