Markar Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 A więc tak, pewnie się już domyślacie mniej więcej o co mi chodzi, sortowanie wg.alfabetu. Ale mam taki problem: nie wiem jak się do tego zabrać... Chcę zobić takie cos ze jest miejsce na wpisanie wyrazu, tam wpisuje się wyraz, klika się w przycisk obok i pojawia się na tabelce wyżej. Oczywisci żeby zawsze w tabelce wyrazy były ustawione alfabetycznie, i zeby był przycisk usuń który usuwa wszystkie wyrazy z tabelki. Proszę o pomoc, albo napiszcie mi krok po kroku co mam robić, albo dajcie przykładzik. A teraz ładne: proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 wytlumacze o co chodzi koledze: jak zrobic zeby wyrazy po wpisaniu i kliknieciu "odrabiaj" ustawialy sie w kolejnosci alfabetycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Czyli chcesz bota do odrabiania pracy domowej. Wiem, że ci się nie chce, ale musisz umieć alfabet : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 6 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Alfabet to pestka, ja chcę zrobić coś innego(coś ciekawego :P):P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Najprościej dodaj te słowa do listy i przesortuj je ds_list_sort(1). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi