sfinkss Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Czy wiecie coś o wyjazdach na rok szkolny za granicę? Sam znalazłem tylko oferty biur wyjazdów do USA, ale koszt to jakies 4500$ + jakieś 1000zł, to nie za bardzo w moim zasięgu/ Nic nie mogłem znaleźć o wyjazdach do Anglii, czy jakiś stypendiach na te wyjazdy, gdzie pokrywałyby prawie cały koszt i na wyjazd do USA 'tyż'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Spytaj w szkole czy jest taka możliwość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 No patrz, pierwszy raz Japanstaś powiedział coś sensownego =D Ja tylko dodam, że w każdym przypadku z którym się spotkałem trzeba powtarzać klasę, którą spędziło się za granicą w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 bo to zrąbana szkoła była. Bezsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 nawet jelsi powtarzac, to zbieram jak najwiecej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Lepiej poczekaj do studiów i wtedy skorzystaj z programu typu Erasmus :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Albo do wakacji lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi