Wezyr Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Chciałem pograć z kumplem w titan questa na lanie tylko nie wiem za bardzo jak. Bo nie mam rozeznania w tego typu sprawach a nieiwem jak połączyć nasze kompy (hamachi czy co)zeby on widział mój server bo tq ma to do siebie ze nie mozna połączyć się poprzez wpisanie ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Lan? Lan to jest domowa sieć :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Ja się aż tak bardzo nie znam, ale osobiście używam hamachi do tego typu rozgrywek w różne gry i spokojnie działa w większości grach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 No to se ściągacie hamachi, tworzysz sieć, kolega dołącza i gracie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Nie. LAN to Local Area Network - sieć lokalna. Hamachi. Obydwaj w jednym serwie i ten twój kumpel wpisuje twoje(hostera) IP w grze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Ew. zależy czy mieszkacie od siebie daleko - można kupić kabel do 100m i podłączyć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 100m to za mało nawet żeby połączyć 2 mieszkania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Przecież jak się gra przez Hamachi, to jest "symulowany LAN" (tak wielce łopatologicznie powiedziawszy) i wtedy wszystko się w grze obsługuje tak jakby się grało przez LAN, więc w czym problem ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Ok, dzięki wam :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi