szpaq99 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Czy da się zrobić taką mini mapkę jak w diablo 2. Że jak nacisne m to pokazuje się mapka z amunicją z enegrią i itp. . Mapka ma byc duża i przezroczysta. wielkosci 320x240 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Nastepny ktory mowi "Zrobcie to i to, a ja podziekuje" To ja ci powiem, pobaw sie image_alpha, i xami i yami : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Odpowiedź na pytanie: Da się. A tak na serio: Nie grałem w diablo 2. Powiedz coś więcej. Ma się wyświetlić mapa wskazująca gdzie przedmioty są rozmieszczone? Robisz grafikę mapy. Przezroczystość ustawiasz poprzez image_alpha i po naciśnięciu m tworzysz obiekt mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Sorka ale już napisałem własny system mapki xD/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi