Jeremiah Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Znacie może jakieś tutoriale bijatyk, albo gier ekonomicznych? Bo szukam, szukam i nic...Aczkolwiek tylko dodam (bo mi zostało i chyba na pralkę se przykleję :) ), ze priorytetem pozostają bijatyki, gdyż ekonomiczną gierkę jeszcze bym dał radę zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Nie wiem czy jest to w zasobach GMCLAN, więc daję na Rapida: http://rapidshare.de/files/16606615/Bijatyka.gmd.html Jest to prosty przykład na bijatykę, podstawy w nim zobaczysz ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 A znacie może jeszcze jakieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Ja kiedys zrobilem przyklad bijatyki (ubogi). Tu jest link do niego EDIT chyba powinem najpierw to sprawdzic bo zauwazylem ze on jest na klockach robiony ( troche stary ) i chyba sie zbytnio nie przyda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi