snaks Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 napisałem grę w Dev c++ i jak ją teraz otworzyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 jeśli napisałeśgrw w dev c++ to nie ma żadnego problemu żeby ją otworzyć? Skompilowałeś już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Zkompilować? Może coś więcej o problemie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaks Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 chodzi oto że naczyłem się 1/5 c++ a dev c++ jeszcze nigdy nie uzywalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 jak napiszesz to wciśnij f9 pomogło? edit 1.Jak można wiedzieć że się umie 1/5 c++?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaks Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 chodzi że się nauczyłem tylko troche lecz i tak dużo a 5 to że język c++ jest spory a 1 że nauczyłem się dużo lecz jak na c+++ mało dobra skonczmy to Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 chodzi oto że naczyłem się 1/5 c++ xD facet, przeciez to nie GML :D ok, z woli autora temat zamykam bo faktycznie zaczela by sie fala spamu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi