Lunatyk Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 czy ktoś wiedziałby mniej więcej jak można zrobić "efekt gorąca"? tz chodzi mi o to że długość obrazu (height) zaczyna falować a najlepiej żeby było jeszcze rozmazanie ekranu... proszę was o to bo jak widać nie jestem jeszcze dobrym skrypterem w gm w "Ruby" owszem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Falowanie na moim iWave'ie, lub, jak nie przeszkadza ci parę parę plików więcej w folderze z grą (dll), to na PsichiXowym falowaniu (czytaj temat na arenie "Contest of Graphical Effects"). Z tym, że on chyba źródła nie dał... :P A rozmycie, poszukaj na gmc (tym z yoyogames :P). Stawiam, ze wiele tego tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 efekt gorąca Dobiles mnie lol xD Sprawdz na yoyo jak to Dawidds mowi, ewentualnie na 64digits. Heat effect, albo virtual effects, cos takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunatyk Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 no a jak mam nazwać jak nie "efekt gorąca"? O.o zaraz zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Efekt dystorsji, ciepła(albo i nie), załamania powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi