I am vader Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Cześć, poszukuję osoby zdolnej do zrobienia mi ładniejszych spritów, od tych, które są obecnie umieszczone w grze. Mam na myśli jedynie określone sprity, które(wraz z opisem) wyślę osobie chętnej. Jeśli ktoś chce mi pomóc, niech tutaj napisze, oraz poda przykładową grafikę jego autorstwa. (-_-) Oczywiście kredyt będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 moge coś narysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 oraz poda przykładową grafikę jego autorstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 POST DO USUNIĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 nie robię najlepszych grafik, ale mogę spróbować : ] Przykłady: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Co to jest to drugie? Tęczowy pies chaosu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 To drugie wygląda mi na przerośniętego spider-mana w czasach średniowiecznych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 to drugie to moja 1 grafika "bohatera" : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi