Paqoo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Czy ten smartfon - http://tech.wp.pl/mid,104,phoneId,14056,te...ml?ticaid=189fb obsługuje operatora sieci Era? Czy WiFi w tego typu sprzęcie jest bezpłatne? Wystarczy, że znajdę się w zasięgu przekaźnika? Nie ma żadnych dodatkowych kosztów za internet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Obie informacje znajdziesz na stronie operatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 WiFi zawsze jest darmowe jak jesteś w zasięgu darmowego hotspota. Koszta za internet masz wtedy jak łączysz się przez HSDPA, GPRS, UMTS, EDGE bądź HSUPA (czyli np. łącząc się przez Blueconnect). Jak będziesz w zasięgu jakiegoś publicznego hotspota, np. z KFC, to net masz wtedy za darmo, jak się przez niego połączysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ten fonik podobny jest do mojej avilli samsung avilla :P. Sam jestem ciekaw czy WiFi działa w tym fonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Po pierwsze czemu ma nie obsługiwać Ery? Jeśli to jest GSM to Ci każdego operatora obsłuży omg. ( w/o USA ) A to drugie to żart prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Czyli wkładam tam swoją kartkę SIM i wszystko działa jak należy? Idę przez miasto i sobie odbieram WiFi? A jakie są koszta Blueconnecta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 (edytowane) No, a ty chciałeś zakładać firmę :) Idę przez miasto i sobie odbieram WiFi? Ahahaha, nie, jeżeli nie jesteś w pobliżu hotspota. A jakie są koszta Blueconnecta? http://www.era.pl/pl/biznes/moje_konto/oferta_bc_biz Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Mimek Nie prowokuj takich ludzi jak Paqoo. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 (edytowane) Wspaniale geniuszku. Ale ty dowcipny dzisiaj! Bardzo mnie to cieszy. Oby tak dalej! Wróżę Ci świetlaną przyszłość! Na pewno kiedyś zaczniesz mieć pozytywne myśli co do firmy. Na razie nie widzisz żadnych szans. A ja je widzę! Ha-ha!!! I kto ma lepsze nastawienie? JA! To już zawsze do przodu?! Dowolna interpretacja i łapanie za słowo to niesamowite połączenie. Mam telefon na kartę. Wsadzam kartę do tego smartfona i wszystko działa jak należy? Edytowane 25 Sierpnia 2009 przez Mimek Człowieku znowu zaczynasz te swoje czary-mary? Nnastępnym razem będzie warn za offtop. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Wspaniale geniuszku. Ale ty dowcipny dzisiaj! Bardzo mnie to cieszy. Oby tak dalej! Wróżę Ci świetlaną przyszłość! Na pewno kiedyś zaczniesz mieć pozytywne myśli co do firmy. Na razie nie widzisz żadnych szans. A ja je widzę! Ha-ha!!! I kto ma lepsze nastawienie? JA! To już zawsze do przodu?! Dowolna interpretacja i łapanie za słowo to niesamowite połączenie. Mam telefon na kartę. Wsadzam kartę do tego smartfona i wszystko działa jak należy? tak omg. Czemu ma nie działać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi