Nikas Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 nocze! chcę postawić system bo mam tryb PIO i mi zamula kompa, lecz nie chce mi odczytać płyty po restarcie systemu >:O nigdy nie miałem takich problemów a teraz trach! gdy normalnie odpalam kompa i wkładam płytkę to mi ją wyszukuje, więc jaki może być tego powód?może coś w biose plx halp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Na pewno masz primary boot device na CDrom? Wkladasz w dobry naped? (np ja mam i dvd i cd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Na pewno masz primary boot device na CDrom? Wkladasz w dobry naped? (np ja mam i dvd i cd)jak ustawi w biosie first boot device na CD-ROM to też odczyta z DVD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 O jezuuuuuuu!!!!! Oba slowa znacza to samo, kazdy glupi by sie domyslil o co chodzi, co ja mam BIOSa na pamiec znac. A to ze odczyta tez DVD wiem. Pytalem sie czy np nie wlozyl CDroma do Czytnika DVD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 O jezuuuuuuu!!!!! Oba slowa znacza to samo, kazdy glupi by sie domyslil o co chodzi, co ja mam BIOSa na pamiec znac. A to ze odczyta tez DVD wiem. Pytalem sie czy np nie wlozyl CDroma do Czytnika DVD. No o to mi chodzi :o czytnik dvd czyta cd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 jak ustawi w biosie first boot device na CD-ROM to też odczyta z DVD Mowisz ze w BIOSie jak sie ustawi CDROM to czyta rowniez DVD. I to jest prawda No o to mi chodzi ohmy.gif czytnik dvd czyta cd. Tutaj failnalem, zapomnialem po prostu : P, ale zdziwily mnie slowa "o to mi chodzi", gdyz wczesniej pisalems o czyms innym : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 mam tylko nagrywarkę DVD :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 mam tylko nagrywarkę DVD :X No i co z tego? Ustaw na CDROM, i tak odczyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 On mowil do mnie, ze nie popelnil bledu -.- Poszukaj w necie sterownikow do plyty glownej, nie wiem, moze ci padla czy cos: O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 sterownikow do plyty glownej lol xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 A jest bootowalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 lol xDDD ojej, patrz na godizne kiedy to pisalem : ( Przed poludniem jeszcze jedwo co mysle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 @UP: twoja sygna... I ŻADNE STEROWNIKI :< @Znikas: Ustaw first boot device na cd-rom wciśnij f11 i SZYBKO WŁÓŻ PŁYTĘ !111111!1!1STOJEDYNEK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 primary a nie first 0.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Jednak first : ) Tez bylem pewny ze primary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 I lol'd. Mam dual-bios i jak stawiam system to first boot device zawsze daje na cd-rom, reszta hdd ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 ale gdzie to ustawić panowie programerzy haxorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 restart kompa i trzymaj ef jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Albo DEL. Przy odpalaniu masz napisane jaki klawisz masz nacisnąć, żeby odpalić BIOS SETUP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi