Markar Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Tytuł: Super Fighter Gatunek: Bijatyka Opis: Jest to bijatyka, w której sterujemy wybraną postacią która ma różne, specjalne ataki np. Ognista kula, W grze będą 4 tryby: Single player, Multiplayer, Stage mode i traing, tym razem jeszcze bardziej postaram się dokończyć tą grę, Tworzę ją od kilku dni. Sory cysior za to że robię taką samą grę jak ty. Narazie mam: -Poruszanie się(Wraz ze sprintem) -Cios zwykły(na razie tylko uderzenie pięścią, dorobię losowe wybieranie czy będzie to kopniak czy uderzenie pięścią) -Kopniak w powietrzu(Kiedy się skoczy w powietrzu można wykonać kopnięcie) -Pierwszy combos(specjalny cios) -Drugi combos(Jest jakiśą bug, rozwiązuję go :)) -Wrogowie bez inteligencji ale z reakcją na ciosy -Menu -Wybór postaci(narazie tylko jedna do wyboru) -Cios podczas biegu Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Jak będzie to ja Grafika: Trochę ja testową i postacie(jedna postać) z LF(sam kontur jeszcze nie pomalowany) Muzyka: Na razie brak Screeny: Magiczna kula po uderzeniu w przeciwnika:(To czerwone to nie krew ale taki jakby rozbłysk po uderzeniu magicznej kuli) Sprint: Wybór postaci: Aby otworzyć zdjęcia w pełnych wymiarach kliknijcie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 No widzę że ciekawie się zapowiada,ale mam nadzieje że to grafika testowa...bo to Template z Little Fighter 2...Wreszcie bijatyka jakaś na gmclanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Gierka super się zapowiada, nawet troszeczkę ale tylko tak ciupeńkę grałem xD 2+/5 bo to dopiero początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Cysior już jedną robi. Co do gry: na razie widze że postaciesą ustawione jak w platformówce. Będzie ruch jak w dół i górę? Jakieś inne bajery prócz tych z lf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 nawet troszeczkę ale tylko tak ciupeńkę grałem Naucz mnie grać w gry, które jeszcze nie wyszły =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 xD Chcesz? No więc napisz do Markara na GG, bądź jego kolegą, poproś a już możesz testować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Dokładnie, ruch w górę i w dół będzie, postaram się żeby był. Może wymyślę jakieś bajery oprócz takich jak w lf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Może wymyślę jakieś bajery oprócz takich jak w lf. Powinieneś się martwić, czy w ogóle dałbyś radę dorównać lf, a nie myśleć od razu, że zrobisz coś lepszego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Ale próba zrobienia takiej samej gry byłaby kretyństwem. Skoro nie dorówna lf, musi zrobić coś, żeby ludzie jednak w tę grę grali :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Osiem, źle zrozumiałeś. Markar chce zrobić grę lepszą od lf. Ja napisałem, że to nie będzie takie proste. Same dorównanie poziomu do lf nie będzie proste, a co dopiero jego przewyższenie :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Mam nowego screena, z wyboru postaci do gry pojedynczej, tak pusto bo to tylko silnik wyboru: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 ten ostatni screen to nie wiem po co dałeś :D białe tło, pare kresek i literek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 I jeszcze chciał bym dodać że ta postać nad napisem cały czas biegnie w miejscu a jak się ją wybierze to przez chwile skacze z radości a potem się gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 wnioskuje, że coś to dla ciebie znaczy, ale uwierz mi - nic czym można się pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Czemu?Dobrze że robi takie efekty,fajnie wyglądają w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 jakie efekty :D QThumbowi chodzilo o screena menu/wyboru postaci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Osiem, źle zrozumiałeś. Markar chce zrobić grę lepszą od lf. Ja napisałem, że to nie będzie takie proste. Same dorównanie poziomu do lf nie będzie proste, a co dopiero jego przewyższenie emot11.gif . Nie, nie chcę zrobić lepszej gry niż LF, chcę żeby miała inne, może lepsze bajery niż w LF. wnioskuje, że coś to dla ciebie znaczy, ale uwierz mi - nic czym można się pochwalić Ja tylko informuję. @Up - Właśnie w tym wyborze postaci efekt jest taki że ta czerwona postać cały czas biegnie, a jak się ją wybierze to dwa razy podskoczy z radości, to z pewnością jest fajny coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRd DaVeR Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ja chętnie bym zagrał ale mam pytanie czym ma mnie to zachęcić jak mogę sobie zagrać lepszego starego LF2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi