Mosiek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam. Jak zrobić znikającą platforme że jak gracz skoczy ona po sekundzie zacznie znikać to ja wiem raczej jak zrobić tylko jak zrobić żeby potem po jakimś czasie ona się znowu pojawiła ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Jezeli nie kasujesz obiektu to ustaw alarm i niech sie pojawi kiedy zechcesz^^ A jesli kasujesz to zamiast kasowania zrob zeby obiekt zmienial sie w inny(nowy) ktory bedzie niewidzialny i tam ustawiasz mu alarm i w alarmie zeby ten zmienil sie ponownie w platforme^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 ok a mam taki problem że jak stanę na tą platformę to ona nie znika znika tylko jak odbije się od niej z boku co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 no ustaw to w kolizji z platofrma i powinno znikac zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Dzięki :P takie banalne a tyle problemu xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi