kataner Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Tytuł: VietNamCong Gatunek: Top Down Shooter Opis:Akcja dzieje się na terenie Wietnamu. Wcielamy się w postać amerykańskiego dezertera. Przypadkiem nasz dezerter posiadł tajną informację na temat planów VietCongu. Teraz musi się bronić. Co gorsza zabicie go zostało zlecone SUFDD(Oddział Specjalny ds. Niszczenia Dezerterów). Po okresie dema robi się naprawde ciekawie... Sterowanie: WASD - chodzenie LPM - strzelanie F7 - przejście do następnego poziomu F12 - próba samobójstwa Enter - SuperbAttack Pomocnik: Strzałki - chodzenie PPM - strzelanie Download: Download Rozmiar pliku: 1,81 MB Autorzy: Programowanie: kataner Fabuła: kataner Grafika: kataner Muzyka: kataner Screeny: Screen Screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 screeny daje się z gry, a nie z edytora <_< gościu wygląda jak taki gangsta xD, pistolet poziomo :D grafika mi się nie podoba, gra taka dziwna jakaś E: teraz zauważyłem Sterowanie: WASD - chodzenie LPM - strzelanie F7 - przejście do następnego poziomu F12 - próba samobójstwa Enter - SuperbAttack Pomocnik: Strzałki - chodzenie RPM - strzelanie a jak ktoś nie ma dwóch myszek? to co wtedy <_< a tak w ogóle to jak przejść etap skoro nie da się sterzelać <lol> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Cienko wygląda, słaba grywalność. Niestety 1/5. Popracowałbym nieco nad ulepszeniem tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 a jak ktoś nie ma dwóch myszek? to co wtedy <_< Lewy Przycisk Myszki Prawy Przycisk Myszki Eee, jak przejść, ten tego. podchodzić do wrogów i używać noża Nowe demo: Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Lewy Przycisk Myszki Prawy Przycisk Myszki Przecież mu chodzi o to, że pomocnik to przecież druga osoba, więc jak we dwóch można grać na jednej myszce? RPM - strzelanie WTF? Co to jest RPM? Chyba PPM. Czemu dałeś screeny z Game Makera? Co tu dużo mówić, grafika słaba, gameplay też, 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Przecież mu chodzi o to, że pomocnik to przecież druga osoba, więc jak we dwóch można grać na jednej myszce? Nie. Pomocnik też jest sterowany przez gracza. To również dezerter. Małe utrudnienie. Pomocnik podwaja HP gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 To chyba ułatwienie, jak te pomocnik zwiększa hp dwukrotnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Jedno i drugie. Jak dostanie pomocnik spada HP gracza. Aby umarł pomocnik musi umrzeć gracz. Mamy pomocnika 2 misje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 a pytanie sam ją robiłeś ? Bo jak na pierwszą gre to mi to niewygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 poza tym jak mam sterować i pomocnikiem i graczem skoro mam tylko dwie ręce, dobra mysz mogę obsługiwać za dwóch, ale jak mam się dwoma ziomkami przemieszczać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 2UP: Owszem, sam. Pierwsza gra to przykład 1945 z innymi nabojami, czy coś w tym stylu. A to pierwsza napisana od podstaw. UP: Hmm, jeden steruje, drugi strzela(człowiek). Można też pomocnika w ogóle nie używać, tylko mieć podwojone życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Ale to jest w ogóle nie grywalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Jedno słowo: jeden ! Cztery słowa: 19. punkt regulaminu. Warn. Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 dlaczego dales screeny z edytora gm'a? Na nastepny raz daj screena podczas grania. -.- I popieram grywalne to to nie jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi