Morro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Mi żadnego z tych dodatków nie wyszukuje... pobrałem tą najnowszą wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 My gramy na stable nie development.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 35 min do pobrania xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Go Go Go ! Od 19 bedzie otwarta sesja , bedziemy na wszystkich czekac do 19:10 :) . // Mozliwe ze jutro zrobie dodatek modyfikujacy lekko to i owo do rozgrywek GMclanowych // Mozna juz wbijac czekamy do 19:10 na wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 The game is on. Join. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Właśnie pobieram wersje na linuxa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Strasznie szpanujesz tym swoim linuksem :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 W razie co jestem już dostępny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 No, nawet bardziej niż ja swoim Samsungiem SGH-U600 z aparatem 3.2 mega piksela. A w Wesnoth grałem i nawet koksiłem, ale ta gra potrafi być nudna i męcząca na multiplayer. Czekać 15 minut na turę - nothx. Chyba, że ktoś ustawiłby limit tury na minutę : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 No po meczyku ,niestety przez glupote Poxiego juz dzisiaj nie zagramy :) moze zagramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Dzielny Twierdzopenis wróci twardszy niż do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 A ja zmienię sobie rasę, bo ci nieumarli są gupi :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Jutro ,ta sama nazwa , to same haslo.... Lista graczy ktorzy beda : - Ja - Osiem Zglaszac swoja obecnosc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Mnie nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Mapa normalna by się przydała, bo z tego co widzę, to gracie na wielkich ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 me will be ther Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zle widzisz ,randoma walnelismy po raz pierwszy .Do jutra zrobie kilka map :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ja się zgłaszam =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zrobilem wlasnie mape , koncza sie wlasnie betatesty..mapa podobno bardzo grywalna ,poznie screenem zarzuce :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Tamta mapa nie była duża przecie =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ale druga, gdy sobie poszedles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Dzisiejszy mecz wygral Ziutt :D !!! Pokonani ulozeni od kto najszybciej do kto najpozniej odpadl . Zwyciezca : Ziutt Przegrani : Osiem Morro Flaq Poxi Osiem(2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Small dick sie poswiecil, a nie umarl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ja mógłbym dołączyć, muszę jednak wpierw obczaić tą grę, bo nie będę przecież grał bez wyszkolenia :P Możesz mnie zapisać już teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ja gram bez wyszkolenia. Przegrywam, ale trudno. Liczy się zabawa :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 tak na marginesie, nastepnym nie podstawiajcie ledwo zywych jodnostek kolo mnie. Bo wiecie co sie stanie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Kto ma ochotę zagrać teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Przez dwa dni nie miałem dostępu do neta, ale się trochę "podszkoliłem" na lokalnym :P mogę grać choćby teraz, więc jak cos to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi