Kofel Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zaczynam wątpić, w to, czy był sens nie blokować konta osobie która ma 10 ostrzeżeń. Przecież to logiczne, że wrzucił na serwer, żeby nam pokazać stronę, bo locala nam nie pokaże, liczę więc też, że sprawdził również na tamtym serwerze działanie. Tyle że o to chodzi że pokazuje adres jeden, który jest docelowy a nam daje błąd z innym adresem, przez to nie wiadomo do końca jak mu pomóc. Mówię, nie dawaj adresu localhostowego tylko ten docelowy... qrwa nie rozumiem już kompletnie. Czy ten adres localhostowy jak odpalisz w przeglądarce to działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 nie dziala... robi sie to samo co z tym serwerem :/ dlatego mowie... moze jakis inny sposob pobierania danych niz przez "load()"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 $sContent = file_get_contents( 'URL' ); $dom->loadXML( $sContent ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 $sContent = file_get_contents( 'URL' ); $dom->loadXML( $sContent ); Warning: file_get_contents(http://castpol.pl:9036/admin.cgi?pass=test&mode=viewxml&page=4) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! ICY 404 Resource Not Found in C:\xampp\htdocs\tracklist\index2.php on line 2 Fatal error: Call to a member function loadXML() on a non-object in C:\xampp\htdocs\tracklist\index2.php on line 3 :unsure: :unsure: Edit: tutaj pisze ze nie ma... a to JEST!! mozesz sobie wejsc i sprawdzic i looknac na WŁASNE (lub CUDZE) Oczy ;] edit2: A drugi error to wiem co sie dzieje :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 weź to zrób za pomoca curla ustaw usera genta, może to przeszkaadza o.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ze co niby ?? :o xD ja nie jestem ... prooo w te sprawy i nie wiem co to Curl ...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi